Close sidebar
Close sidebar

Kinga, dezvăluiri uluitoare: „M-am atașat de el!” Cum s-ar simți concurenta dacă ar fi să plece singură din emisiune

Kinga și-a deschis sufletul în fața lui Cristian. Iată ce dezvăluiri a făcut concurenta, după toate momentele dificile prin care a trecut în Casa Iubirii!

Ana-Maria Costea,

Kinga, dezvăluiri sfâșietoare: „M-am atașat de el!” Cum s-ar simți concurenta dacă ar fi să plece singură din emisiune

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kinga este una dintre cele mai controversate figuri din Casa Iubirii. De-a lungul timpului, concurenta a fost admirată și susținută de public, dar și blamată pentru diversele reacții pe care le-a avut, un bun exemplu fiind ieșirile nervoase necontrolate.

Concurenta s-a simțit încă de la începutul competiției atrasă de Radu, însă relația dintre cei doi nu a funcționat. Totuși, tinerii au trecut prin momente frumoase și romantice, dar, cu toate acestea, cei doi au ajuns să se certe și într-un final să-și spună definitiv „adio”.

Citește și: Odeh a prezentat-o oficial pe noua sa iubită. Ce spune Andreea despre fosta lui iubită, Grațiela

Kinga a vorbit deschis despre lecțiile pe care le-a învățat în Casa Iubirii

Frumoasa blondă s-a întristat profund atunci când Radu, concurentul pentru care ea încă are sentimente, a decis să intre într-o relație cu o altă concurentă. Cina romantică pregătită de Radu noii sale partenere i-a zdrobit inima Kingăi, aceasta încă sperând să se împace cu el.

Kinga a avut o întâlnire cu Cristian, un nou concurent, căruia i-a făcut mărturisiri importante din viața sa.

Concurenta s-a simțit în siguranță să vorbească cu el și și-a deschis inima în fața lui, vorbind fără perdea despre lucrurile prin care a trecut.

Afectată fiind de cele petrecute în Casa Iubirii, în legătură cu relația cu Radu, dar și cu colegele sale, Kinga a vorbit sincer despre lecțiile pe care le-a învățat în cadrul show-ului Casa Iubirii. Cristian i-a spus Kingăi credințele sale în ceea ce o privește: o vede pe Kinga ca pe un ventriloc de sentimente.

Citește și: Bianca critică cuplul Ionuț-Larisa. De ce crede că între cei doi nu există atracție fizică

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cristian: Ești aici demult! Ai înțeles cum funcționează chestia asta! Nu zic că acum te joci cu mine! Eu doar ziceam părerea mea!

Kinga: Eu sunt drăguță! Nu mă joc! Sunt două lucruri diferite! Una e să-ți bați joc de o persoană!

Cristian: Cu Radu, chestia pe care ați trăit-o voi și aia a fost o joacă! Pentru că dacă te gândești într-un fel, ție ți-a picat bine! Poate așa te vedea lumea într-o lumina mai bună! Nici nu v-ați sărutat! Nu era nimic!

Kinga: Pentru mine un sărut e foarte important!

Cristian: De asta mi s-a părut foarte ciudat!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Kinga: M-am atașat de el!

Citește și: Larisa din Casa Iubirii recunoaște că mai are sentimente puternice pentru un concurent

Kinga i-a dezvăluit lui Cristian faptul că a avut multe de învățat în toată această perioadă petrecută în emisiune. Ea a specificat că cel mai important este că dacă ar fi să plece singură din emisiune, va fi împăcată și mulțumită de faptul că a devenit mult mai puternică față de cum era înainte.

Citește și: Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii a vorbit despre condițiile în care a locuit în India

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI