Kinga a făcut o serie de declarații despre Radu, dar și despre fosta sa iubită, pe care a și provocat-o la o luptă în cușcă.

Kinga a vorbit despre Radu și Cristina

”Vrea să joace acolo puținn ne împăcăm, ne despărțim, dar sunt sigură că se vor împăca. Ăsta e un rol, povestea este frumoasă, dar oamenii care joacă...”, a

spus Kinga pentru Wownews.

Citește și: Emoții în gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii”. Anunțul făcut de Andreea Mantea

Tot Kinga a mărturist că nu este Cristina o fată potrivită pentru Radu și că el se poate îndrăgosti doar de o femeie cum este ea: ”Sunt puține femei care-l pot da peste cap pe Radu”.

Cine a fost desemnat favoritul publicului în această săptămână

Gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii” a fost una fără eliminare. Chiar și așa, tensiunile și tachinările dintre concurenți nu au luat sfârșit.

Citește și: Ionuț este propus spre eliminare. Va părăsi sau nu Casa Iubirii?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ionuț și-a anunțat colegii că vrea să fie votat în gală, dorința lui fiind aceea de a părăsi emisiunea ”Casa Iubirii”.

Citește și: Cum a reacționat Nona când Ionuț a discutat de față cu Patrick despre perioada în care ei își doreau să se cunoască mai bine?

Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat, iar spre dezamăgirea multor concurenți, Robert a fost ales favoritul săptămânii și cel care a pus mână pe cecul în valoare de 5.000

de lei.

Citește și: Zi plină de surprize în ”Casa Iubirii”. Fetele vor lansa provocări băieților în camera roșie

Robert a pregătit și o scurtă poezie în semn de mulțumire ”românașilor” săi. Robert a primit cecul, dar și imunitate în gală, dar nu s-a putut folosi de ea, gala fiind fără eliminare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si