Anca a provocat-o pe Kinga să își exprime opinia cu privire la o relație între ea și Radu. "Cum ar fi să se îndrăgostească Radu de mine?", a întrebat-o Anca.

Kinga spune că s-ar bucura pentru Radu dacă el ar fi îndrăgostit, dar se îndoiește că acest lucru se poate întâmpla în "Casa Iubirii".

Citeste si: Ce surpriză i-a făcut Radu din Casa Iubirii unei concurente: „Îmi place foarte mult de tine”

"M-aș bucura pentru el, dar nu cred că s-ar întâmpla asta vreodată. Ar fi urât din partea mea să spun că nu vreau să-l văd fericit", s-a destăinuit Kinga în fața Larisei și a Ancăi.

Kinga nu crede în iubirea lui Radu

Anca a mărturisit încă de când a intrat în casă că a venit să îl cunoască pe Ionuț, dar a înțeles că acesta are sentimente puternice pentru Larisa, așa că s-a retras.

Radu se declară emoționat de întâlnirea cu Anca în camera roșie și se întreabă ce va gândi Kinga:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

„Sunt emoționat! Nu știu cum o să reacționeze! Și nu știu exact o să mă sărute, n-o să mă sărute! Oare ce o să spună Kinga? Dar nici nu mă interesează ce

o să spună!”, spune Radu.

Citeste si: "A fost un motiv de gelozie pentru Bianca". Alin de la "Casa Iubirii" scapă porumbelul fără să știe că e ascultat

Kinga nu îl vede pe Radu îndragostit de Anca: "Nu cred că s-ar întampla asta vreodată", spune ea.

Nici Larisa nu îi vede potriviți pe Radu și pe Anca, decât poate la glume, la altceva deloc.

Ce spune Kinga despre sejurul ei în Casa Iubirii

Kinga se află într-o perioadă mai puțin plăcută și spune că regretă că în toată această perioadă de când se află la Casa Iubirii nu a cunoscut toți băieții și a oferit șanse doar pentru doi dintre ei.

Citeste si:  Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii a vorbit despre condițiile în care a locuit în India

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Reguli parcare "Beach, Please! 2024". Ce trebuie să știe șoferii care folosesc parcarea festivalului- radioimpuls.ro

Prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, încearcă să o convingă pe   Kinga   că nu a pierdut nimic în toată această perioadă de când se află la  Casa Iubirii,   ba chiar mai mult o sfătuiește să profite de timpul care i-a mai rămas în competiție.

Citeste si:  Momente emoționante în Casa Iubirii. Sorin a vorbit despre iubirea pe care i-o poartă Nicoletei

La rândul său, Radu are aceeași stare ca a Kingăi și își dă seama că nu a reușit să concretizeze nimic din ce și-a propus la începutul emisiunii, pe scurt să își găsească marea iubire. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si