O nouă gală a show-ului matrimonial plină de tensiuni și suspans. Andreea Mantea aruncă cărțile pe masă. Nicolas a făcut un pariu în afara casei, iar Kinga este miza.

Kinga vrea să iasă din Casa Iubirii

Duminică are loc o ediție explozivă a emisiunii „Casa Iubirii”. Andreea Mantea îl pune pe Nicolas în fața faptului împlinit. Kinga cedează și ea în fața tensiunilor.

Ea începe să plângă și vrea să iasă din cadrul emisiunii televizate. Lacrimile ei scot la iveală umilința și trădarea din partea lui Nicolas.

Citește si: Atac dur între doi băieți din Casa Iubirii. „Băiatul ăsta e un fals”

„Andreea Mantea: Ce pariu ai făcut?

Nicolas: Cu cine?

Andreea Mantea: Legat de Kinga.

Nicolas: N-am făcut niciun pariu legat de ea. Avem imagini? Chiar vreau să le văd!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Stai puțin, dacă voi faceți lucruri în afara casei asta nu înseamnă cu eu nu le știu.”

Citește si: Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea „Asta-i România!”

După dezvăluirile făcute de prezentatoarea emisiunii, Kinga mărturisește și ea ce simte față de Nicolas. Ea a vorbit despre toate momentele în care Nicolas a tras-o la răspundere și a precizat că tot ce face ea în această emisiune este o escrocherie.

Blondina se simte umilită și trădată, iar lacrimile ei scot la iveală o durere cumplită.

Nicolas a fost extrem de calm și fără resentimente. Concurentul încearcă să mențină o poziție defensivă, pentru a nu se lăsa călcat în picioare.

Citește si: Ce pasiune ascunsă are Andreea Mantea? Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii

Cu toate astea, tânăra a cedat și dorește să părăsească competiția. Ea spune că nu mai suportă atacurile din partea bărbatului.

Radu va fi surprins de eliminare care va avea loc în această gală.

Nu ratați gala plină de suspans, de duminică- 17 iulie 2022, ora 19:00, doar la Kanal D.

Citește si: „Ar trebui să se impună”. Bianca Mitroi, mesaj pentru iubita lui Sorin. Ce i-a transmis fosta concurentă din „Casa Iubirii” Nicoletei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si