Cristian din "Casa Iubirii" a ajuns la o concluzie despre Kinga. Concurentul îi mărturisește fetei: "Îți cam place să te joci".

Citește și: Larisa din Casa Iubirii recunoaște că mai are sentimente puternice pentru un concurent

Kinga spune că sărutul este foarte important pentru ea, de aceea nu l-a vrut cu Radu. Dar cu Nicolas cum rămâne, o întreabă Cristian?

"Tu ești de mult timp aici în casă și știi cum funcționează lucrurile", îi spune noul concurent fostei partenere a lui Radu.

Citește și: Ceartă între mai multe concurente din Casa Iubirii. Cuvinte grele între fetele din casă

Kinga îi spune că jocurile din casă sunt cele în care unei fete nu-i place de un băiat, dar zice "Hai să încerc", doar ca să mai treacă timpul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Kinga se apără: "Cu Radu a fost ceva real, nu doar ne-am jucat. Am simțit amândoi. Nu ți s-a întâmplat să îți placă de o persoană, dar să nu-ți placă acțiunile sau comportamentul lui. Eu am încercat".

Citește și: Odeh a prezentat-o oficial pe noua sa iubită. Fostul concurent ”Casa Iubirii” a povestit cum s-au cunoscut

In casa fetelor, Anca ii spune lui Radu ca ar vrea sa mearga la zoo, insa Radu are un raspuns..neasteptat:

,,Avem destul serpi aici!".

Cristian vrea să afle ce-i place lui Kinga la Radu. "Mi se pare că este tocmai opusul tău", spune el.

kinga radu

Kinga îi explică lui Cristian de ce i-a plăcut de Radu

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga încearcă să-i explice: "Noi ne-am cunoscut înainte de emisiune, la casting. Și atunci, pur și simplu, m-am aprins. Foștii mei nu au nicio treabă cu el. Unul era halterofil, altul avea burtă, nu trebuie ca prietenul meu să meargă la sală, nu are nicio treabă".

Kinga spune că va fi dezamăgită să plece din emisiune singură, dar oricum voi pleca mai puternică din epexeriența asta. "M-a ajutat foarte mult, am crescut", spune ea.

Greșeala făcută de Cristian: pariul cu Ionuț

Ionuț l-a convins pe Cristian, noul concurent din "Casa Iubirii" să facă un pariu, mai exact pe faptul că tânărul nou venit în casă nu va reuși să-și facă nicio relație în casă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Facem pariu că nu o să ai nicio relație în Casa Iubirii, Cristian? Facem asta?", l-a provocat Ionuț pe  noul concurent.

Cristian a acceptat, iar Ionuț a precizat  datele exacte ale pariului"Dacă nu o să ai o relație în casă, îți ceri eliminarea în două săptămâni. Iar dacă o să o ai, fac orice vrei tu", a spus Ionuț.

Citește și: Larisa din Casa Iubirii recunoaște că mai are sentimente puternice pentru un concurent

Problemele au început să apară pentru Cristian imediat după ce s-a aflat de "pariul secret".

Diana a aflat despre pariul făcut între Ionuț și Cristian și i-a aruncat săgeți cu privire la gândurile lui în ceea ce o privește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si