Kinga Sebestyen și-a informat amicii virtuali că fata ei a născut un băiețel, care va fi botezat cu numele de Zador. Cunoscuta instructoare de fitness, devenită celebră după ce s-a scris despre ea că ar fi avut o idilă cu Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, a postat un mesaj prin care își exprima bucuria pentru venirea pe lume a noului membru al familiei. 

Citeste si: Accident dramatic pentru soția lui Rareș Bogdan! Florina  a trecut prin momente cumplite: „Urlam de durere!” FOTO

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Dragii mei, nu există cuvinte care să descrie fericirea pe care o simt acum! Fiica mea, Sugarka, a adus pe lume un băiețel sănătos, de 3,670 kg! Îl cheamă Zador! Sugarka a avut o sarcină ușoară și a născut natural, iar acest lucru s-a datorat și faptului că a făcut atâția ani Kangoo Jumps (a condus ore, fără ghete, chiar și în luna a opta!).

Kinga Sebestyen a făcut marele anunț: ”Fiica mea, Sugarka, a adus pe lume un băiețel sănătos, de 3,670 kg”

E important să aveți grijă de sănătatea voastră, să faceți sport zilnic, dacă se poate. Am spus-o dintotdeana și sunt bucuroasă să văd că atât de mulți oameni se înscriu la ore de Kangoo live sau online (și în noul program Metamorfoza KAPO)! Familia reprezintă sursa mea de energie și de fericire și sunt recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă! Am fost alături de Sugarka pe tot parcursul travaliului

și sunt bucuroasă că nașterea a putut avea loc pe cale naturală. Haieți să îi trimitem cu toții mesaje fiicei mele și să îi urăm Bun Venit pe lume micuțului Zador! Vă mulțumesc din suflet”, a scris instructoarea de fitness în vârstă de 46 de ani. 

Kinga
Kinga Sebestyen și fiica ei sunt în culmea fericirii

Invitată mereu în emisiunile de specialitate de la televizor, Kinga promovează un sport relativ nou, Kangoo Jumps, care te ajută să slăbești și să te menții în formă, indiferent de vârstă. 

“Kangoo Jumps este sportul ce poate fi urmat la orice vârstă. Copiii și adolescenții pot crește armonios și sănătos. În a doua parte a vieții este nevoie să avem mușchii puternici pentru că aceștia susțin oasele și coloana vertebrală. Devii sănătos și capeți mai multă încredere în tine odată ce observi cât de frumos se modelează corpul. Pur și simplu, mănânci normal, echilibrat, te bucuri de viață și ajungi la un echilibru pentru că faci sport”, declară Kinga Sebestyen.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si