Chiar dacă în ultima Gală a emisiunii Casa Iubirii nu a existat o eliminare, concurenții nu au renunțat la dispute. În casa băieților Radu și George au continuat să se certe.

Surpriză pentru Kinga

Kinga a avut parte de o surpriză care nu a bucurat-o atât de tare. Chemată în camera roșie, blondina se aștepta ca acolo să fie întâmpinată de Radu.

De fapt, tânărul care și-a dorit să o cunoască a fost Bogdan.

Luni, Kinga și Bogdan s-au întâlnit în camera roșie. Blondina a fost plăcut impresionată de atitudinea tandră a tânărului, iar în sufletul ei a luat naștere dorința unei împăcări cu cel care i-a fost partener în Casa Iubirii pentru care a avut sentimente puternice.

Citeste si: Laura de la Casa Iubirii, trece prin momente greu de explicat: "Am chemat și salvarea la hotel!"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se pare că lucrurile au stat puțin mai diferit. Bogdan, unul dintre noii concurenți, a chemat-o pe Kinga în camera roșie pentru a o cunoaște mai bine. Se pare că tânărul concurent a dat ceva semne că o place și ar vrea să formeze un cuplu cu Kinga în Casa Iubirii, potrivit Kanald.ro.

Kinga a acceptat să meargă în camera roșie cu speranța că acolo o va aștepta Bogdan, primul ei iubit din competiție pentru care încă mai are sentimente. În camera roșie era așteptată de Bogdan care i-a mărturisit că o place și vrea să o cunoască mai bine.

Kinga, dezvăluiri incendiare despre Maria și Larisa. Ionuț este dezamăgit de fosta iubită

În urma conflictului dintre Larisa și Kinga mai multe informații au ieșit la iveală despre unii concurenți.

Larisa a recunoscut că simte nevoia unui bărbat în viața sa.

Kinga a susținut că fetele se distrează prea mult atunci când ies în club și că au interacțiuni cu alți bărbați.

Kinga face dezvăluiri incendiare din club

Ba chiar mai mult, Larisa a recunoscut că nu ar ieși niciodată în club cu  Kinga, spunând că iese doar pentru a obține informații despre ele.

Larisa  a mărturisit că a dansat în club cu alți bărbați și că s-a lăsat atinsă. Ea a susținut că nu poate aștepta atâta timp pentru a cunoaște un băiat și simte nevoia unei apropieri.

Citeste si: Maria încă suspină după George: „Îmi doream afecțiune din partea lui”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si