Forfota mare in Motoseni, satucul in care saracia e la ea acasa, oamenii il asteapta pe presedinte. E primul sef de stat care le calca pe ulite. „Buna ziua, domnule presedinte! Buna ziua, domnule director! Bine v-am gasit! Lume multa pe aici. Buna ziua!”

Seful statului are si un motiv pentru care ajunge la Scoala Gheorghe Nechita din Motoseni. Aici toti copiii merg la scoala, asa ca presedintele a venit sa-i felicite pe elevi si pe profesori.

Ba chiar le-a impartasit si o amintire din viata elevului Klaus Iohannis.

A urmat festivitatea de premiere a elevilor claselor a opta, unde si profesorii au avut emotii. Presedintele insusi le-a inmanat elevilor diplomele de absolvire, in timp ce pe margine, satenii il analizau din cap pana in picioare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Femeile din sat il sorbeau din ochi pe presedinte, iar cele care aveau telefoanele mobile la indemana, au imortalizat momentul.  „Simpatic, un om frumos, prezentabil.. Un pic mai slabut decat la televizor. Nu aparea chiar asa la televizor”

Si barbatii din sat s-au bucurat de oaspetele din Motoseni. Vizita presedintelui a durat mai putrin de o ora.

„Prezentabil, destept. N-am avut ocazia sa-l vedem pana acum si-i multumim foarte mult ca a venit la Botoseni”, spune un alt localnic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si