Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis a semnat decretele privind demisiile miniştrilor USR PLUS

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretele privind demisiilor miniştrilor USR PLUS, dar și pe cele de numire a interimarilor.

Alina Raducu,

Klaus Iohannis a semnat decretele privind demisiile miniştrilor USR PLUS [Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totodată, Florin Cîţu, Dan Vîlceanu, Tanczos Barna, Cseke Attila şi Virgil Popescu au fost propuși interimari la ministerele deţinute de USR PLUS.

Președintele Klaus Iohannis a semnat demisiile miniştrilor USR PLUS și numirea interimarilor de la PNL și UDMR

Potrivit Administtraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, următoarele decrete:

  • Decret prin care se ia act de demisia domnului Ilie-Dan Barna, viceprim-ministru, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.
  • Decret prin care se ia act de demisia domnului Cristian Ghinea, ministrul investiţiilor şi proiectelor europene, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.
  • Decret de desemnare a domnului Florin-Vasile Cîţu, prim-ministru, ca ministru al investiţiilor şi proiectelor europene, interimar.
  • Decret prin care se ia act de demisia domnului Cătălin Drulă, ministrul transporturilor şi infrastructurii, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.

Klaus Iohannis a semnat decretele privind demisiile miniştrilor USR PLUS [Sursa foto: Facebook Florin Cîțu]

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citeste si: Florin Cîţu anunță că a trimis demisiile miniştrilor USR PLUS şi propunerile de interimari la Palatul Cotroceni

  • Decret de desemnare a domnului Dan Vîlceanu, ministrul finanţelor, ca ministru al transporturilor şi infrastructurii, interimar.
  • Decret prin care se ia act de demisia domnului Claudiu-Iulius-Gavril Năsui, ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.
  • Decret de desemnare a domnului Virgil-Daniel Popescu, ministrul energiei, ca ministru al economiei, antreprenorialului şi turismului, interimar.
  • Decret prin care se ia act de demisia domnului Ciprian-Sergiu Teleman, ministrul cercetării, inovării şi digitalizării, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.
  • Decret de desemnare a domnului Tánczos Barna, ministrul mediului, apelor şi pădurilor, ca ministru al cercetării, inovării şi digitalizării, interimar.
  • Decret prin care se ia act de demisia doamnei Ioana Mihăilă, ministrul sănătăţii, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.
  • Decret de desemnare a domnului Cseke Attila Zoltán, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, ca ministru al sănătăţii, interimar.

Citeste si: Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă va decide dacă se reintroduce obligativitatea purtării măştii de protecţie în jurul școlilor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI