Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis a semnat numirea lui Marcel Boloş la Ministerul Digitalizării

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a lui Marcel Bolș.

Diana Puiu,

Klaus Iohannis a semnat numirea lui Marcel Boloş la Ministerul Digitalizării

[Sursa foto: ziuanews.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele României a semnat vineri, 28 ianuarie 2022, decretul de numire în funcție a lui Marcel-Ioan Boloș, ministrul cercetării, inovării și digitalizării.

"La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, Partea I, încetează efectele Decretului nr. 1311/2021 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1201 din 17 decembrie 2021. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 14:00, la Palatul Cotroceni", se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Citeste si: China avertizează SUA să ia în serios Rusia

Marcel Boloș, nominalizat pentru funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării 

PNL l-a nominalizat, joi, pe Marcel Boloș, pentru funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, în ședința Biroului Executiv al partidului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Marcel Boloş este directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi consilier onorific al prim-ministrului Nicolae Ciucă pentru gestionarea fondurilor europene. El a deţinut funcţia de ministru al Fondurilor Europene, în guvernul Ludovic Orban.

Citeste si: Iohannis, sedinta cu sefii de arme

Cine este Marcel Boloș

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea (1993-1997), Facultatea de Electrotehnică şi Informatică (1992-1997), studii de master în Managementul Instituţiilor Financiar-Bancare (1997-1999) şi studii doctorale cu teza: "Bugetul şi contabilitatea comunităţilor locale între starea actuală şi posibilităţi de modernizare" la

Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea de Vest, Timişoara (2000-2005), potrivit site-ului http://steconomiceuoradea.ro. 

Şi-a început activitatea didactică în 1999, ca asistent universitar în domeniul "Finanţele întreprinderii" la Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea (1999-2001). A parcurs treptele de lector universitar doctor (2001-2008), conferenţiar universitar doctor (2008-2015), apoi profesor universitar doctor (de la 1 octombrie 2015) la catedra de Finanţe Contabilitate din cadrul centrului universitar amintit.

Citeste si: VIDEO| Klaus Iohannis, după ședința CSAT: "Suntem pregătiți pentru orice scenariu"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI