Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis: "Actualul sistem de invatamant preuniversitar ii minte pe elevi si pe parinti. Trebuie reconstruit din temelii"

Presedintele Klaus Iohannis a participat astazi la deschiderea anului universitar la Timisoara si acolo a avut un discurs extrem de dur cu privire la sistemul de invatamant de la noi din tara.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iohannis spune ca actualul sistem "ii minte pe elevi si pe parinti" si ca nu ofera nicio sansa celor care vor sa invete o meserie. "Sistemul preuniversitar este neadaptat, foarte prost orientat si trebuie reconstruit din temelii. Trebuie sa dam o sansa si celor care nu mor de dragul cartii. Nu trebuie condamnati pentru asta si trebuie sa aiba sansa sa invete o meserie. Este onorabil sa fi un meserias bun. Viata nu se cladeste pe o diploma, ci pe abilitati si pe ceea ce inveti sa faci", a spus presedintele in fata studentilor din Timisoara.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI