"Am primit cu profund regret vestea, recent confirmata de autoritatile franceze, a decesului cetateanului roman care a fost dat disparut în urma atacului terorist de la Nisa, din cursul serii de joi. Adresez cele mai sincere condoleante familiei si le sunt alaturi în aceste momente de cumplita durere. Le doresc însanatosire grabnica si multa putere sotiei si copilului celor doi, care se afla internati la Nisa. Sunt în legatura permanenta cu Ministerul Afacerilor Externe si reprezentantii misiunilor diplomatice romane din Franta, care acorda tot ajutorul si sprijinul necesare în aceasta situatie dramatica.

Nimic nu poate alina durerea celor apropiati, asa cum nimic nu poate justifica astfel de acte teroriste abominabile", spune Iohannis în mesaj.

In acest context, presedintele a reiterat hotararea ferma a Romaniei de a continua lupa antiterorista.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

MAE a anuntat marti ca barbatul disparut in urma atacului de la Nisa a fost gasit mort. Decesul romanului a fost confirmat si de autoritatile franceze.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si