"Veşti teribile de la Viena în seara aceasta. Condamn cu tărie acest atroce act de teroare. Condoleanţele mele familiilor şi celor apropiaţi victimelor. România se solidarizează cu Austria",  este mesajul transmis de Klaus Iohannis, pe Twitter.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Harald Sörös, a declarat, pentru agenţia APA, că o persoană a fost ucisă şi alte 15 au fost rănite în atacul terorist din Viena. În urma intervenţiei forţelor de ordine, un suspect ar fi fost împuşcat.

Citeste si: Ea este tânăra incendiată la Giurgiu. Polițiștii au făcut portretul robot- FOTO

Cele 15 persoane rănite se află internate în spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Vienna Health, Christoph Mierau. Printre persoanele rănite se numără un ofiţer de poliţie, care este în state gravă. Alte cel puţin şase persoane sunt în stare gravă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mai mulţi atacatori ar fi acţionat în cel puţin şase locaţii din Viena, a confirmat Harald Sörös.

O persoană a murit şi cel puţin 15 sunt rănite

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Harald Sörös, a declarat, pentru agenţia APA, că o persoană a fost ucisă şi alte 15 au fost rănite, în atacul terorist din Viena. În urma intervenţiei forţelor de ordine, un suspect a fost împuşcat, informează postul de televiziune ORF.

Citeste si: Ce se întâmplă cu bolnavii COVID-19 care au și probleme cardiovasculare. Informații oficiale

Cele 15 persoane rănite se află internate în spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Vienna Health, Christoph Mierau. P

rintre persoanele rănite se numără un ofiţer de poliţie, care este în state gravă. Alte cel puţin şase persoane sunt în stare gravă.

Mai mulţi atacatori ar fi acţionat în cel puţin şase locaţii din Viena, a confirmat Harald Sörös.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si