Un infractor condamnat de două ori la închisoare penrtu viol l-a dat în judecată pe actualul președinte al României, Klaus Iohannis. Motivul a fost că unii dintre colegii lui de după gratii ar fi primit ordine și decorații pe care el nu le-a primit, deși le-ar fi meritat.

Violatorul condamnat la 13 ani de închisoare a cerut președintelui României compensații în valoare de 5000 de euro, plus penalități în valorea de 1000 de lei pe zi, de la data sentinței, relatează Cancan.

Reclamantul solicită admiterea acțiunii așa cum a fost formulată. Menționează că se simte discriminat în raport cu alte persoane cărora le-au fost acordate decorații, consideră că și lui ar trebui să i se acorde ordinele și decorațiile de care au beneficiat foștii deținuți, sens în care solicită să i se acorde compensații morale și financiare”, a fost solicitarea deținutului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Curtea Constituțională a considerat că acțiunea pușcăriașului este neîntemeiată.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre dezbaterea publică cu Viorica Dăncilă: „Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat”

Citeste si: Botezatu, declarații șoc despre ținuta Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019! Ce a spus designerul despre taiorul și broșa fostului premier!” Nu știu dacă are pe cineva care o îmbracă, nici nu mă interesează”  EXCLUSIV

Ce răspuns a venit din partea lui Klaus Iohannis

„Administrația Prezidențială, în calitate de reprezentantă a președintelui României, domnul Klaus Iohannis, a depus concluzii scrise, prin care a solicitat respingerea acțiunii formulate de reclamant ca neîntemeiată.

Cererea reclamantului, de acordare a unei decorații de către președintele României, nu a putut primi un răspuns pozitiv deoarece decorațiile nu se acordă decât în condițiile expres prevăzute de prevederile Legii nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații ai României, republicată (Legea nr. 29/2000)”, este o parte din răspunsul pe care violatorul din pușcărie l-a primit din partea lui Klaus Iohannis, prin Administrația Prezidențială.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si