”Această chestiune se tranşează în Parlament, prin procedurile prevăzute acolo”, a spus Iohannis, adăugând, însă, că-şi permite să aibă simpatie faţă de unii şi antipatie faţă de alţii.

Klaus Iohannis despre moțiunea de cenzură: "Le doresc mult succes!"

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, despre şansele moţiunii de cenzură şi le-a urat succes iniţiatorilor ei.

”Eu le doresc mult succes şi cred că au şanse bune de reuşită”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă ar fi putut face mai mult pentru susţinerea acestui demers, Iohannis a spus că este strict treaba Parlamentului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”Cred că trebuie să fim conştienţi că separarea puterilor în stat nu înseamnă să nu meargă preşedintele la Guvern, fiindcă sunt ambii din executiv. Deci, nu există separarea puterii între Guvern şi preşedinte, şi Guvernul şi preşedintele reprezintă latura executivă a puterii statului, dar Parlamentul este puterea legislativă şi în niciun caz nu este treaba preşedintelui să facă program Parlamentului.(...) Această chestiune se tranşează în Parlament prin procedurile prevăzute acolo” a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis despre moțiunea de cenzură: "Îmi permit să am o simpatie faţă de o parte şi antipatie faţă de altă parte!"

Şeful statului a adăugat, însă: ”Personal, îmi permit să am o simpatie faţă de o parte şi antipatie faţă de altă parte”.

Mai mulţi reprezentanţi ai partidelor din opoziţie au depus, vineri, moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea- Dăncilă, ruşinea României!".

Semnatarii documentului consideră că ”sunt oameni mult mai buni în absolut toate partidele care pot conduce ţara”.

Moţiunea a fost citită luni şi va fi votată în cursul zilei de joi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si