Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis, fata in fata cu Donald Trump

Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei a participat joi la reuniunea NATO, unde a fost pentru prima data fata in fata cu cel mai important om al planetei, Donald Trump, Presedintele SUA, potrivit digi24.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Este general acceptat ca ne dorim o Alianta puternica, coeziva, care merge inainte. Vrem o intarire a relatiei transatlantice, relatiei intre SUA si Europa, trebuie sa fie o relatie foarte foarte puternica. Daca ne apropiem un pic de zona noastra, atunci e clar ca ne dorim un flanc estic bine consolidat. Dorim insa ca acest flanc estic sa fie consolidat intr-un mod echilibrat", a declarat presedintele, la sosirea la noul sediu al NATO de la Bruxelles.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Presedintele s-a aratat incantat de faptul ca ideea privind consolidarea echilibrata a flancului estic, pe axa nord-sud, a fost preluata si sustina de catre aliati si acum se lucreaza la un concept care va duce la aceasta echilibrare.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI