Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis intervine în cazul Kovesi. Cerere de ultimă oră

Președintele Klaus Iohannis solicită într-un comunicat de presă Secției de investigare a infracțiunilor din justiție să clarifice rapid situația dosarului deschis fostului procuror-șef al DNA Laura Codruța Kovesi.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Klaus Iohannis intervine în cazul Kovesi

„Solicit Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie corectitudine maximă, respectarea cu stricteţe a legii şi clarificarea rapidă a situaţiei în ceea ce priveşte dosarul deschis pe numele doamnei Laura Codruţa Kovesi, conducerea acestei secţii având o imensă răspundere în acest sens”, se arată într-un comunicat de presă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Laura Codruța Kovesi a anunțat aseară la Europa FM că a fost pusă sub acuzare de Secția de investigare a magistraților. Kovesi are calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI