Situatia din Romania este destul de complicata si am sute de mii de romani de-ai mei in strada. Am incredere in oamenii mei! Trebuie sa gasim o solutie la aceasta problema si cred ca vom gasi una. Investitiile nu sunt afectate, oamenii de afaceri trebuie sa stie ca este o problema de principiu”, a spus presedintele Klaus Iohannis.  Klaus Iohannis se afla la summitul de la Malta, tara care detine presedintia semestriala a Consiliului UE, unde se reunesc sefii de stat sau de guvern din 28 de tari membre ale UE.
 Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, vineri, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului in care a cerut sa se adreseze plenului reunit marti, de la ora 12.00, pe tema modificarii legilor penale si a protestelor.

"Situatia din Romania este destul de complicata si am sute de mii de romani de-ai mei in strada. Am incredere in oamenii mei! Trebuie sa gasim o solutie la aceasta problema si cred ca vom gasi una. Investitiile nu sunt afectate, oamenii de afaceri trebuie sa stie ca este o problema de principiu”, a spus presedintele Klaus Iohannis, relateaza ziarul Adevarul.

Klaus Iohannis se afla la summitul de la Malta, tara care detine presedintia semestriala a Consiliului UE, unde se reunesc sefii de stat sau de guvern din 28 de tari membre ale UE.  Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, vineri, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului in care a cerut sa se adreseze plenului reunit marti, de la ora 12.00,

pe tema modificarii legilor penale si a protestelor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si