Close sidebar
Close sidebar

Iohannis: „Sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele, dar competiţiile nu vor începe în prima etapă”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele, în condiţii speciale de igienă şi de verificări medicale. Competiţiile sportive nu vor începe în prima fază de relaxare a restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, a precizat el.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Pentru sportivi avem două situaţii. Profesioniştii îşi pot relua cantonamentele, în condiţii speciale de igienă, de verificări medicale, însă competiţiile sportive în această primă etapă nu vor începe. Deci, repet, sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele în condiţii foarte clar descrise, dar competiţiile sportive nu vor fi reluate, acum, în prima etapă. Pentru sportivii amatori, este posibil să-şi reia activitatea doar acolo unde se face sport individual, sport individual inclusiv dacă se foloseşte o bază sportivă, dar numai în aer liber. Deci, pentru amatori, este posibil să-şi reia activitatea doar la sporturi individuale şi doar în aer liber. Iar dacă se foloseşte o bază sportivă, accesul în vestiar, acolo unde îşi schimbă echipamentul, nu este permis", a declarat Iohannis.

Iohannis: „Sportivii profesionişti îşi pot relua cantonamentele, dar competiţiile nu vor începe în prima etapă”

Citeste si: Stirile Kanal D, pe primul loc in preferintele telespectatorilor din intreaga tara

Citeste si: Stare de alertă 15 mai 2020. Tot ce trebuie să ştii: măsuri şi reguli

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Spania înregistrează cel mai mic bilanţ al contaminărilor zilnice din ultimele două luni

Starea de urgenţă va înceta şi guvernul va relaxa, începând din 15 mai, restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Vitamina pe care orice om ar trebui să o ia! Monica Pop: „Românii sunt oameni cu imunitate scăzută, în general”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI