Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis: „Sunt îngrijorat de numărul tot mai mare de persoane infectate cu noul coronavirus”

Klaus Iohannis a postat, în urmă cu câteva minute, un mesaj îngrijorător pe pagina sa oficială de Facebook. Președintele României afirmă că în România s-a înregistrat o creștere a cazurilor de COVID-19.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Klaus Iohannis a făcut un mesaj de ultim moment. „Sunt îngrijorat de numărul tot mai mare de persoane infectate cu noul coronavirus. S-a renunțat la anumite restricții și nu dorim să le reimpunem, pentru că vrem să revigorăm activitatea economică. Dar, dragi români, virusul nu pleacă în vacanță. Este în comunitate și trebuie să ne ferim de el, ascultând ceea ce ne spun specialiștii. Masca vă protejează şi îi protejează pe ceilalţi, distanţa trebuie păstrată peste tot unde se poate, iar igiena mâinilor este extrem de importantă. Această nouă normalitate nu poate fi un succes fără respectarea acestor norme minimale, a acestor reguli de bun-simț esențiale.”  a spus Președintele României.

Klaus Iohannis: „Sunt îngrijorat de numărul tot mai mare de persoane infectate cu noul coronavirus”

Iohannis a adăugat: „Îmi doresc, în același timp, să fie tot mai puțini pacienți care necesită terapie intensivă, totuși avem noi facilități și în acest sens. Am fost impresionat de cele 4 unități mobile de terapie intensivă cu dotări de ultimă oră pe care le-am vizitat astăzi.

Acestea reprezintă rezultatul unui parteneriat foarte frumos între autoritățile statului, mediul privat, firme, fundații, persoane fizice, voluntari și arată un nivel înalt de disponibilitate pentru implicarea în proiecte importante pentru societate. Mulțumesc tuturor celor implicați!”.

Citeste si: Cod roşu de precipitaţii în judeţele Timiş şi Caraş- Severin

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Ultima oră! Un fost colonel SRI a fost condamnat la închisoare cu EXECUTARE

Citeste si: CNP-ul tău spune multe lucruri despre tine! Privește cu atenție! Dacă se repetă aceste cifre, ești vizat

În ultimele ore, în România a crescut numărul cazurilor de persoane infectate cu Coronavirus. Măsurile de relaxare au dus la creșterea pacienților infectați cu noul virus COVID-19.

Citeste si: Dr. Mihai Craiu: „Lipsa somnului ucide mai rapid decât lipsa hranei”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI