UPDATE: Liderii coaliţiei vor merge la Palatul Victoria, acolo unde urmează să le prezinte sindicatelor oferta din acordul discutat cu preşedintele Klaus Iohannis.  

UPDATE: Unele surse susțin că liderii coaliției ar urma să vină cu o majorare salarială de 25-30%, începând cu 2023, în raport cu salariul minim, iar restul majorării, până la 60%, eşalonat in următorii doi ani. 

Liderul UDMR nu se află în Capitală, existând posibilitatea ca el să nu participe la întâlnire.

Potrivit unor surse politice, în urma discuțiilor, ar urma să fie semnat și un acord politic în legătură cu solicitările salariale ale celor din învățământ.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Proteste în penitenciarele din România. Ce nemulțumiri au sindicaliștii?

Klaus Iohannis se va întâlni cu liderii coaliției la Cotroceni

Marți, Klaus Iohannis s-a întâlnit cu liderii sindicatelor din Educaţie, acesta garantând încheierea unui acord politic care ar urma să soluționeze revendicările salariale.

Citește și: Profesorii în stradă, grevă și mâine

”A fost un dialog cu președintele României. I s-a prezentat situația și s-au oferit câteva soluții. Cea mai importantă din ele este faptul că președintele a girat un posibil acord politic încheiat de președinții celor trei partide care formează coaliția majoritară”,  a spus Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor din Educație.

”Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea și respectul cuvenit dascălilor”, a declarat Marcel Ciolacu, săptămâna trecută.

Știre în curs de actualizare....


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si