Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, de la ora 15.00, preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte cu ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

De  la ora 16.00, şeful statului a convocat o şedinţă cu viceprim-ministrul Dan Barna şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă.

Şi până acum şeful statului a mai avut întâlniri cu reprezentanţii Guvernului, fiind convocaţi, pe rând, reprezentanţii PNL, USR PLUS şi UDMR. 

Ce a discutat Klaus Iohannis cu liderii UDMR. "Lucruri simple, de coaliţie, de politică"

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut marţi, 26 ianuarie, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu viceprim-ministrul Hunor Kelemen şi ministrul Tineretului şi Sportului, Carol-Eduard Novák, după cum a transmis în cursul dimineții Administraţia Prezidenţială. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Preşedintele a avut până acum întâlniri şi cu reprezentanţii PNL în Guvern, dar şi cu vicepremierul Dan Barna şi reprezentanţii USR-PLUS în Executiv. De fiecare dată, preşedintele a vrut să afle priorităţile miniştrilor şi şi-a exprimat susţinerea pentru proiectele care urmează a fi derulate. 

Citeste si: Klaus Iohannis, întâlnire importantă la Palatul Cotroceni

Kelemen Hunor: "Am discutat despre buget"

Bugetul de stat pe acest an, priorităţile noii sesiuni parlamentare, desfiinţarea Secţiei speciale şi legile Justiţiei, precum şi aplicarea reformelor s-au aflat pe agenda discuţiilor care au avut loc marţi între preşedintele Klaus Iohannis şi liderii coaliţiei de guvernare, a declarat, pentru Agerpres, viceprim-ministrul Kelemen Hunor, lider al UDMR.

" Am discutat despre buget, am discutat despre agenda parlamentară. Săptămâna viitoare se reuneşte Parlamentul şi era firesc să avem o discuţie legată de agenda primei sesiuni, mai ales că există câteva urgenţe.

Prima urgenţă este bugetul şi am discutat despre posiblitatea de a ne încadra într-un deficit de 7% sau 7% şi un pic, nu se poate depăşi 7,1%, asta este clar, fiindcă în acest moment noi de la 10% trebuie să coboram cu deficitul la 7% în 2021", a precizat liderul UDMR, vicepremier în Guvernul Romaniei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si