Ședința CSAT va avea loc marți, la ora 14:00, iar tema principală de discuție va fi securitatea națională în contextul războiului din Ucraina.

Klaus Iohannis, ședință la CSAT pe tema războiului din Ucraina

Pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse subiecte referitoare la securitatea în contextul războiului din Ucraina, îmbunătăţirea rezilienţei energetice a României, punerea în aplicare a sancțiunilor pe plan internaţional, în perioada octombrie 2021- septembrie 2022, dar și despre măsurile ce privesc modernizarea Armatei României.

Citeste si: Marcel Ciolacu, despre creșterea pensiilor: „Nu cred că ar fi crescut pensiile anul acesta dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tot în cadrul ședinței CSAT vor fi discutate și alte teme de actualitate din domeniul securităţii naţionale. 

Premierul Nicolae Ciucă va lua parte la ședință din funcția de ministru interimar al Apărării

Vasile Dîncu și-a anunțat, luni, demisia din funcția de ministrul al Apărării Naționale. Social-democratul susține că nu poate colabora cu președintele Klaud Iohannis.

Citeste si: Primul mesaj transmis de Nicolae Ciucă din poziția de ministru interimar al Apărării

Până la desemnarea unui nou ministru, premierul Nicolae Ciucă ocupă funcția de ministru interimar al Apărării Naționale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si