Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis, ședință la CSAT pe tema războiului din Ucraina

Iohannis a convocat marţi CSAT, iar discuţiile sunt referitoare la războiul din Ucraina. La ședință va lua parte si Nicolae Ciucă, ministru interimar al Apărării.

Diana Bostan,

Klaus Iohannis


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ședința CSAT va avea loc marți, la ora 14:00, iar tema principală de discuție va fi securitatea națională în contextul războiului din Ucraina.

Klaus Iohannis, ședință la CSAT pe tema războiului din Ucraina

Pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse subiecte referitoare la securitatea în contextul războiului din Ucraina, îmbunătăţirea rezilienţei energetice a României, punerea în aplicare a sancțiunilor pe plan internaţional, în perioada octombrie 2021- septembrie 2022, dar și despre măsurile ce privesc modernizarea Armatei României.

Citeste si: Marcel Ciolacu, despre creșterea pensiilor: „Nu cred că ar fi crescut pensiile anul acesta dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tot în cadrul ședinței CSAT vor fi discutate și alte teme de actualitate din domeniul securităţii naţionale. 

Premierul Nicolae Ciucă va lua parte la ședință din funcția de ministru interimar al Apărării

Vasile Dîncu și-a anunțat, luni, demisia din funcția de ministrul al Apărării Naționale. Social-democratul susține că nu poate colabora cu președintele Klaud Iohannis.

Citeste si: Primul mesaj transmis de Nicolae Ciucă din poziția de ministru interimar al Apărării

Până la desemnarea unui nou ministru, premierul Nicolae Ciucă ocupă funcția de ministru interimar al Apărării Naționale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI