Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare. Potrivit informațiilor transmise de Administrația Prezidențială, președintele României ar fi inițiat procesul de depunere a dosarului de pensionare.

Klaus Iohannis va elibera în aceste condiții catedra de profesor de fizică de la un liceu din Sibiu, unde a predat timp de 19 ani, potrivit inforamțiilor transmise de antena3.ro.

”Domnul Președinte a inițiat demersurile prevăzute de legislația în vigoare pentru depunerea dosarului de pensionare pentru limita de vârstă”, a

transmis Administrația Prezidențială.

Klaus Iohannis ar urma să se pensioneze

Președintele României a ocupat timp de 27 de ani catedra de profesor de fizică în cadrul Colegiului Național "Samuel von Brukenthal" din Sibiu. Klaus Iohannis a predat materia timp de 19 ani.

Citește și: Mai mulți bărbați au murit cu intenția de a-și salva viața. Cum s-a petrecut, de fapt, tragedia? "Încercau să..."

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

klaus iohannis

Klaus Iohannis, președintele României

[Sursa foto: Facebook- Klaus Iohannis]

Pe lista de posturi disponibile acum pentru titularizare în județul Sibiu s-ar afla si catedra de fizică de la Colegiul Național "Samuel von Brukenthal", care presupune o catedră completă de predare, 18 ore, în limba germană. Prin urmare, președintele României a eliberat postul de profesor.

Citește și: Șapte din nouă candidați pe un post la Penitenciarul Arad ar fi fost declarați inapți psihologic. Curg acuzații grave către reprezentanții instituției: "Îţi vine să crezi că a fost ordin de sus"

profesor si elevi

Foto simbol- profesor și elevi în sala de clasă

[Sursa foto: Facebook- Klaus Iohannis]

Ca motiv de pensionare, Klaus Iohannis ar fi luat decizia în urma limitei de vârstă, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Constantin Dincă, potrivit antena3.ro.  

„Colegiul Brukenthal a scos la concurs catedra de fizică, asta însemnând că tot ce e posibil să fie catedra domnului președinte. Klaus Iohannis și-a depus cerere de pensionare pentru limită de vârstă.

Ceilalți profesori care au catedră sunt tineri”,  a declarat Constantin Dincă. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si