Tragedia care a avut loc la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ a îndoliat întreaga ţară. Sunt profund îndurerat de decesul pacienţilor de la Secţia de Terapie Intensivă şi transmit condoleanţe şi multă putere familiilor în aceste momente grele”, scrie preşedintele pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El urează însănătoşire grabnică victimelor aflate în stare foarte gravă.

Citeste si: Primele imagini cutremurătoare din interiorul secției ATI care a ars la Spitalul din Piatra Neamț

”Sunt alături de toţi cei care sunt afectaţi de acest accident îngrozitor”, conchide Iohannis.

10 persoane au murit

Zece persoane au decedat în incendiuul care a izbucnit sâmbătă seara la secţia ATI din incinta Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere şi o autoscară. Alţi opt pacienţi care erau în salonul alăturat şi au fost salvaţi şi vor fi transportaţi la Spitalul Judeţean Iaşi. A fost rănit şi medicul de gardă, urmând să fie şi el transferat.

Citeste si: Parchetul General preia ancheta în cazul incendiului de la Piatra Neamţ

Nelu Tătaru a ajuns la Piatra Neamţ în această seară, pentru a evalua situaţia.

„Ei spun că ar fi un scurtcircuit”, a adăugat ministrul Sănătăţii. Reprezentanţii Spitalului Judeţean afirmă că 10 pacienţi internaţi în secţia ATI afectată de incendiu au decedat, iar alţi doi pacienţi intubaţi la ATI, în timpul incendiului şi care se aflau, ulterior în UPU, pentru transferul la Iaşi, au decedat. Ulterior, cei de la SJU Neamţ au revenit asupra informaţiei au spus că bilanţul persoanelor decedate este 10, cei doi pacienţi intubaţi la ATI, în timpul focului, făcând parte din cei 10 care au murit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si