Close sidebar
Close sidebar

Klaus Iohannis, ultima conferință de presă înainte de alegeri

Președintele Klaus Iohannis a organizat în fiecare zi de miercuri, în ultimele două luni, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, situație care poate fi conectată, din punct de vedere politic, cu apropierea Alegerilor locale. De fiecare dată, Iohannis nu a scăpat prilejul de a lansa critici la adresa PSD.

Razvan Ilie,

Președintele Klaus Iohannis, conferință de presă la ora 18.00 [Sursa foto: Presidency.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Președintele Klaus Iohannis susține miercuri, de la ora 18:00, o nouă conferință de presă de la Palatul Cotroceni, informează Administrația prezidențială.

Președintele va face o serie de declarații în startul conferinței, după care va răspunde întrebărilor jurnaliștilor acreditați la Cotroceni.

Citeste si: Metroul din Drumul Taberei se închide, deși stația abia a fost inaugurată. Motivul neașteptat al închiderii, transmis de oficiali

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La întâlnirile anterioare cu presa, șeful statului a transmis mesaje legate de pandemia de coronavirus, de situația economică și politică și a răspuns întrebărilor pe subiecte de interes general.

Este de așteptat ca președintele Iohannis să le transmită românilor un mesaj înainte de Alegerile locale de duminică, dar și să critice PSD pentru votul de marți din Parlament care a aruncat în aer bugetul țării, prin modificările aduse rectificării bugetare. 

Scandal politic după majorarea pensiilor cu 40%

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a lansat marți seara un avertisment dur după majorarea pensiilor în Parlament cu 40 de procente. Cursul valutar s-ar putea deprecia rapid, spune Florin Cîțu și ne-am putea îndrepta spre scenariul Greciei în perioada următoare.

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, marți 22 septembrie, proiectele de lege care aprobă rectificarea bugetară în forma care include amendamentul PSD care  prevede majorarea pensiilor cu 40%.

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a reacționat dur după decizia Parlamentului, avertizând că am putea asista la o  depreciere rapidă a cursului valutar .  

Citeste si:   Pensiile, majorate cu 40%

Cea mai recentă conferință de presă a președintelui Klaus Iohannis, de miercurea trecută:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI