Celebrul baschetbalist american Kobe Bryant, fiica lui, Gianna, dar și alte 7 persoane au murit pe 26 ianuarie după ce elicopterul care-i transporta s-a prăbușit în California, în zona Malibu Creek, în apropiere de localitatea Calabasas.

Citeste si: Ce face și cum arată azi fostul șofer al Monicăi Gabor! Adrian Filote este stabilit în Mexic FOTO

Citeste si: Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu vrea să devină pictoriţă în SUA! Vezi cum arată tablourile realizate de Irina!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit presei americane, aparatul s-a prăbușit peste un deal aflat în imediata apropiere a vilei lui Kourtney Kardashian, o prietenă apropiată a marelui sportiv. 

De altfel, la 8 kilometri de locul tragediei se află și locuința din Malibu a lui Mr. Pink și a logodnicei sale, Monica Gabor. Vila luxoasă a fost cumpărata cu 3,5 miloane de dolari, în urmă cu câţiva ani, dar este evaluată în prezent, pe site-urile de imobiliare, la 7 milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si