Close sidebar
Close sidebar

Kremlinul nu exclude o întâlnire Vladimir Putin și Volodimir Zelenski

Kremlinul nu exclude o întâlnire între președintele rus Vladimir Putin și președintele ucrainean Vladimir Zelenski, în vederea obținerii unor rezultate.

Diana Puiu,

Kremlinul nu exclude o întâlnire Vladimir Putin și Volodimir Zelenski

[Sursa foto: Digi24.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kremlinul vede în viitorul apropiat o întâlnire între președintele Vladimir Putin și cel al Ucrainei, Volodimir Zelenski.
"Nimeni nu exclude posibilitatea unei întâlniri între Putin și Zelenski.

Citeste si: Rusia spune că SUA antrenează păsări migratoare în Ucraina, pentru a trimite „arme biologice” în țara lor. Proiectul secret de care nu se știa până acum

În teorie, este într-adevăr posibil", a spus Peskov, comentând o remarcă a purtătorului de cuvânt al președintelui turc Ibrahim Kalin conform căreia o întâlnire între președinții rus și ucrainean ar putea avea loc în viitorul apropiat. 

Kremlinul nu exclude o întâlnire între cei doi șefi de stat

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a mai subliniat că ”în primul rând, delegațiile și miniștrii trebuie să își facă partea lor pentru a se asigura că președinții se întâlnesc nu numai de dragul procesului și al unei conversații, ci pentru a ține o întâlnire care ar avea rezultate”.

Citeste si: Facebook permite temporar postări de război care îndeamnă la violență împotriva invadatorilor ruși

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

" Poziția Rusiei nu este un secret, a fost formulată și adusă la cunoștința negociatorilor ucraineni. Așteptăm să primim clarificările lor", a adăugat Peskov.

A treia rundă de negocieri s-a încheiat fără prea multe rezultate 

A treia rundă de negocieri s-a încheiat pe 7 martie. Un negociator rus a declarat, citat de AFP, că noua rundă de negocieri nu a fost la „nivelul așteptărilor”.

Citeste si: Vladimir Putin: „Există schimbări pozitive în negocierile cu Ucraina”

„Sperăm că data viitoare vom putea realiza un progres mai mare”, a spus Vladimir Medinski în timpul unui briefing de presă difuzat de postul de stat rus Rossia 24.

Citeste si: Zelenski crede că Putin va negocia oprirea războiului. "A văzut că suntem puternici”

negocieriNegocierile desfăşurate luni au avut loc la Belovejskaia Puşcea, o localitate din regiunea Brest, în apropiere de frontiera cu Polonia, unde s-a ţinut şi a doua rundă de negocieri. Conform agenţie Interfax, pe agenda discuţiilor sunt trei grupuri de teme majore, respectiv soluţionarea politică a conflictului, aspectele umanitare şi chestiunile militare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI