Mohamed Ta Albaghli, kuweitianul disparut in urma cu 3 ani, pentru gasirea caruia familia acestuia ofera o recompensa de 1.000.000 euro, a fost vazut de clarvazatoarea Maria Ghiorghiu intr-una din viziunile ei.

Maria Ghiorghiu sustine ca l-a vazut pe milionar si spune ca acesta este in viata si ca in cele din urma va fi gasit.
„Acest om era dezorientat si nu stia ce este cu el, incotro sa apuce.

Deci, vedeam doar cladirea, pe acest om din fata cladirii stand in picioare pe trotuar si privea trist si extrem de dezorientat cu mana sa stanga deasupra ochilor acoperiti de ochelarii mari si fumurii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Doar cateva clipe a durat totul, dupa care a disparut la fel de tainic precum a si aparut.
Asadar, dragii mei, acest om traieste, dar s-a ratacit pe undeva sau poate chiar a fost luat de cineva dupa care l-au imbracat altfel decat portul sau si l-au lasat ca sa plece pe strazi.
Veti vedea ca acest om va fi gasit la un moment dat, caci nu degeaba mi s-a arata”
, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau.

Mohamed Ta Albaghli a disparut pe 5 august 2015 in statiunea Cheia. Barbatul care avea 79 de ani la acel moment, s-a cazat la o pesniune din localitate, a plecat sa se plimbe prin statiune si nu s-a mai intors. Rudele au anuntat ca ofera 1.000.000 euro persoanei care va oferi informatii care sa duca la gasirea acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si