Noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat în această seară de la ora 19:00, la Kanal D2, Kuzey este extrem de supărat după lucrurile pe care le aude despre Elif.

Ce se va întâmpla în episodul din această seară?

Ambițiosul avocat nu va renunța până când nu află tot adevărul despre adevărata identitate a femeii de care s-a îndrăgostit, iar lucrurile aflate schimbă complet șirul evenimentelor între cei doi.

În mod miraculos, Elif va reuși să scape din casa în care a fost sechestrată de Kubilay, un loc care i-a adus foarte multă tristețe. Aceasta va reuși și va face tot posibilul pentru a se întâlni cu bărbatul iubit.

În familia Guralp tensiunile sunt extrem de mari, asta pentru că, deși este condiționat de către soție să scape de Zeynep, Bulent nu îi face pe plac acesteia. Zeynep va afla o veste teribilă despre ce urmează să se întâmple cu familia “unchiului” sau.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ce se va întâmplă atunci când Kuzey și Elif se vor întâlni față în față? Va reuși avocatul ambițios să depășească minciunile pe care femeia iubită i le-a spus de-a lungul vremii? Cum va reacționa Zeynep când va afla ce se va întâmplă, de fapt, cu familia Guralp, din “vina” ei?

Nu ratați, astăzi, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2. 

În episodul trecut frumoasa fată urmează să trăiască momente neașteptate, alături de Ege, care își dorește să o ceară în căsătorie pe Zeynep. Dacă în pragul Noului An, când planul lui Ege de a-i cere mâna fetei iubite a fost distrus de Melis, iată că de data această, tânărul s-a “asigurat” că  aceasta nu mai intervine în relația lui cu Zeynep.

Kuzey a căutat continuu fără încetare răspunsul la dispariția sumei uriașe de bani din seiful lui Suat, iar cel din urmă reușește să-l convingă pe logodnicul fiicei sale că Elif este făptașa.

În plus, Kuzey va afla cu stupoare că tânăra stagiară de care s-a îndrăgostit nebunește nu este persoana drept care s-a prezentat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si