Kylie Jenner a anunțat printr-o postare pe instagram că a născut cel de-al doilea său copil. Kylie a postat o fotografie cu mâna micuțului.

Kylie Jenner a devenit mamă pentru a doua oară

Kylie Jenner a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta de peste ocean a născut un copil sănătos și a indicat că ar fi vorba despre un băiețel. Sora lui Kim Kardashian a făcut anunțul pe Instagram, cu o poză alb-negru, în care fiica sa Stormi ține de

mână nou-născutul.

Toți susțin că ar fi vorba de un băiețel după ce Kylie a pus o inimă de culoare albastră. De asemenea, a dezvăluit că micuțul a venit pe lume în data de 2 februarie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Fiica Marisei Paloma, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”, infectată cu COVID-19 la aproape două luni

Kylie a anunțat că este însărcinată în Septembrie

Vedeta a anunțat că este însărcinată în septembrie, când a distribuit un montaj video în care a surprins momentul când a aflat că va fi mamă din nou, dar și reacția lui Travis și a celor apropiați.

Kylie mai are o fiică de patru ani, pe nume Stormi, alături de Travis Scott. Jenner și raperrul sunt într-o relație din 2017, dar au mai fost despărțiți în anumite perioade. Nici acum nu se știe în mod cert dacă cei doi formează un cuplu în prezent.

În trecut, vedeta de televiziune a vorbit despre dorința ei de a avea mai mulți copii, dar a subliniat că sarcina nu este un lucru ușor.

Citeste si: Un bărbat a mers în avion cu o pereche de bikini roșii pe față, în loc de mască: „Am vrut să ilustrez absurditatea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si