Tribunalul Vaslui l-a condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor calificat pe Vasile Rusan, acuzat ca in vara anului 2016 l-a lovit cu o bata in cap pe un barbat de 61 de ani care, ulterior, a murit la un spital din Iasi.

Pe langa pedeapsa cu inchisoarea, autorul crimei a fost obligat de magistratii vasluieni si la plata a 130.000 de lei daune morale catre rudele victimei.
Sentinta data de Tribunalul Vaslui nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, crima pentru care a fost condamnat Vasile Rusan s-a petrecut in noaptea de 15 august 2016, pe un drum satesc din Lingurari. Dupa ce a baut intr-un bar din sat, barbatul de 39 de ani l-a asteptat pe Gheorghe Novac, director adjunct al scolii din comuna, pe un drum din sat si, dupa ce l-a lovit in cap cu o bata, l-a ascuns in niste tufisuri. Vasile Rusan a revenit la bar si, dupa ce a mai consumat cateva beri, s-a dus sa vada ce face victima.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Barbatul de 39 de ani a constatat ca victima se afla in stare grava, motiv pentru care a sunat la numar de urgenta 112 pentru a solicita o ambulanta. Transportat la un spital din Iasi, Gheorghe Novac a murit dupa cateva zile de coma profunda. Motivul invocat de catre Rusan a fost gelozia, banuindu-l pe barbatul de 61 de ani ca ar fi avut o relatie cu sotia sa in timp ce se afla plecat la munca in strainatate, relateaza News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si