Mama care si-a ascuns sarcina, apoi si-a aruncat pruncul in soba ar putea sa scape nepedepsita, deoarece legistilor le este aproape imposibil de demonstrat ca bebelusul a fost nascut viu, scrie Vremea Noua. Anchetatorii au gasit doar cateva oase in soba in care mama si-a ars copilul.

Femeia, care este necasatorita, mai are trei fete, iar vecinii spun ca tatal copilului ars ar fi un barbat insurat si din aceasta cauza Monica si-a ascuns sarcina, iar apoi a ars copilul.

„Ea se dadea cinstita si sarmana, dar ce facea ea noaptea, numai ea stie. Pentru fapta ei, nu exista iertare. E crima asta! Noi am aflat ca a luat spirt si vata, l-a infasurat pe copil si i-a dat foc. Dar cum nu a ars, a turnat rachiu peste el, luat de la un vecin, de aici, dar tot nu a ars. Abia apoi l-o fi bagat in soba”, au declarat vecinii pentru Vremea Noua. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sursa foto: Vremea Noua


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si