Pentru Uriasul din Carpati, a fost doar jumatate de viata. Era acasa, cand i s-a facut rau brusc.  

Lorena Boberschi: Eram la o masa, a venit, a baut un pahar de apa si-a pus mana la tampla si l-am vazut ca moare. In momentul acela eu am sarit si am inceput sa il resuscitez.

Gheorghe Guset, campion national si balcanic la aruncarea greutatii, a ajuns la spitalul din Zalau in stare grava. Medicii i-au pus rapid diagnosticul: disectie de aorta si l-au trimis de urgenta la Cluj. Dupa o operatie complicata, inima de aur a uriasului a cedat. N-a mai rezistat lungii suferinte cu care sportivul se lupta de ani de zile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sansa la o noua viata a insemnat insa pentru campion sfarsitul carierei de sportiv si inceputul celei de antrenor. Alaturi la bine si la rau i-au stat mereu sotia si fiul.

Lorena Boberschi: Ii multumesc pentru toti cei 21 de ani petrecuti impreuna, il iubesc si o sa-l iubesc toata viata mea.

Durerea e si printre colegi. Nu putini sunt cei care il credeau pe Uriasul Guset nemuritor.

"Dumnezeu sa te odihneasca bunul meu prieten... Ai fost si vei ramane cel mai puternic om! Ai fost si vei ramane prietenul meu... Nu iti spuneam, dar te admiram, erai un idol pentru mine! Gheorghe Guset esti o legenda!", a scris Sandu Lungu.  

Gheorghe Guset va fi inmormantat, miercuri, la Zalau.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si