Gheorghe Dincă are zile grele în închisoare. El a fost bătut și violat în penitenciarul din Craiova, acolo unde a fost mutat la sfârșitul lunii ianuarie.

Mutarea lui Dincă la Craiova a fost o adevărat lovitură pentru ”monstrul din Caracal”. Penitenciarul respectiv a fost inclus pe lista celor mai dure închisori din lume iar cei de la Netflix au filmat aici un episod din celebru documentar ”World's Toughest Prisons”.

Caracaleanul este înconjurat de criminali și violatori, unul dintre aceștia fiind Florian Gulie, condamnat pe viață pentru uciderea sportivului Cristi Gălbenușe. Acesta este unul dintre subiecții prezentați de Netflix în episodul realizat la Craiova. De asemenea, în documentar apare și mărturisirea unui bărbat care spune că ”i-a tăiat organele interne” unui lider al romilor.

Gipsy Prison de Craiova

”Gipsy Prison” este numit Penitenciarul Craiova de către producătorii de la Netflix, care notează faptul că peste 60% dintre deținuții de aici sunt de etnie romă. Documentarul este prezentat de Raphael Rowe, care și-a petrecut 12 ani într-o închisoare britanică pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o.

Citeste si: Descinderi de proporții în cazul Caracal. Ce au descoperit procurorii

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Șoc în cazul Caracal. A fost depistat cu o afecțiune mortală. Scapă Dincă de închisoare?

Citeste si: Al 15-lea caz de coronavirus, confirmat în România! O femeie din Mureș a fost confirmată pozitiv

Cât despre Gheorghe Dincă, acesta a avut parte de o primire extrem de dură din partea noilor colegi.

Conform presei locale, acesta a fost bătut, violat, desfigurat și lăsat inconștient de către ceilalți deținuți, care au vrut astfel să răzbune disparițiile minorelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Totul s-ar fi petrecut sub ochii gardienilor, susțin jurnaliștii doljeni, îns aceștia s-ar fi prefăcut că nu văd nimic.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si