Politia din Spania l-a prins pe Laurentiu Daniel, barbatul de 33 de ani care a injunghiat-o cu bestialitate pe mama celor doua fetite ale lui. Acesta se ascundea in casa unor romani, care munceau, ca si el si Cristina, pe plantatiile de capsuni din regiune.

Cristina era din Buzau si ar fi implinit 25 de ani pe 15 iunie.

Femeia, impreuna cu fetele ei, locuiau intr-o casa pe strada Mendez Nenez, impreuna cu fratele ei si cu sotia acestuia. Cristina a depus o plangere la politia din orasul in care traia, pentru violenta domestica, impotriva tatalui celor doua fetite ale ei, si, desi politia a emis un ordin prin care Laurentiu Daniel nu avea voie sa se apropie mai mult de 200 de metri de locuinta femeii, acesta a intrat peste Cristina. Fratele romancei si sotia acestuia erau plecati la munca, iar criminalul, dupa o cearta crunta cu Cristina, a injunghiat-o cu bestialitate si a lasat-o intr-o balta de sange.

O vecina din Lepe, care a auzit scandalul, s-a dus repede sa vada ce se intampla si l-a vazut pe criminal cum fuge cu o masina, iar pe Cristina a gasit-o zacand, in casa.

Desi ambulanta a sosit in mai putin de patru minute, pentru mama celor doua fetite nu s-a mai putut face nimic. Politistii le-au scos din casa pe cele doua fetite, fara ca ele sa realizeze ce s-a intamplat si au fost duse in casa unei vecine. Copilelor li s-a spus ca mama lor e la munca si ca se va intoarce sa le duca la plaja. Cele doua fetite au stat pana la orele amiezei in casa vecinei, iar apoi au fost duse intr-un centru pentru protectia minorilor, de unde vor fi trimise in Romania, la familia Cristinei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Politia a demarat imediat o ancheta si s-a descoperit ca Laurentiu Daniel a fugit cu masina fratelui Cristinei, desi nu avea permis de conducere. Barbatul a fost gasit de politisti dupa mai bine de 32 de ore de la comiterea crimei, in casa unor romani, la 10 kilometri distanta de locul in care a comis omorul.

Duminica, la Lepe, pe plaja din oras a avut loc un mars de protest fata de uciderea Cristinei, la care au participat mai multi romani, primarul localitatii si reprezentanti ai oficialitatilor din provincia Huelva.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si