Close sidebar
Close sidebar

La 13 ani a devenit tata, desi nu daduse inca piept cu greutatile vietii: "Parintii imi dau putini bani, dar o sa incerc sa fiu cel mai bun tata!"

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au starnit controverse in intreaga lume.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Baiatul din imaginile alaturate, pe nume Alfie Patten, a aflat la varsta de doar 12 ani ca va deveni tata dupa ce prietena lui, in varsta de 15 ani, a ramas insarcinata, scrie kanald.ro.
 
Vestea a venit ca un soc pentru toata lumea, iar baietelul a fost pus in fata faptului implinit 9 luni mai tarziu dupa ce fiica lui, Maisie Roxanne, a venit pe lume.

Desi era la o varsta la care nu intelegea viata si greutatile ei, Alfie si-a spus atunci ca isi va da toata silinta sa fie un tata bun, iar cu sprijinul parintilor a reusit sa aiba grija de cea mica.
 
A primit insa o noua lovitura dupa 2 ani. La cererea mamei sale, baiatul a fost supus unui test de paternitate.
Rezultatele au fost socante: Alfie nu era tatal copilului si mai mult, era inca virgin.
 
A fost distrus cand a aflat acest lucru, deoarece in cei 2 ani se atasase extrem de tare de bebelusul despre care credea ca este fiica lui.
 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI