Băiatul a suferit arsuri pe aproape tot corpul, fiind fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din capitală.

Citeste si: Cum arăta Monica Gabor la 14 ani. Nu o veți recunoaște! Nu seamănă deloc cu diva de acum.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 01:00, când băiatul a mers împreună cu alți doi prieteni în gara din Buzău.

La un moment dat, băiatul de 15 ani s-a urcat pe un vagon dezafectat pentru a-și face un selfie, dar a fost electrocutat în urma unei descărcări ale liniilor de înaltă tensiune.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Arcul electric i-a provocat băiatului răni grave pe tot corpul. El a fost preluat inconștient de o ambulanță, medicii luând decizia să îl transfere de urgență la un spital din București.

Citeste si: VIDEO| Legumicultorii au renuntat la afacerile lor pentru a cultiva flori!

Băiatul este domiciliat în comuna Glodeanu Siliștea, dar este elev al unui liceu din Buzău.

Specialiştii atrag atenţia asupra acestui fenomen periculos, care prinde din în ce mai mult în rândul adolescenţilor. Pentru un selfie perfect, mulţi tineri se expun unui pericol uriaș, neștiind că apropierea de firele de înaltă tensiune înseamnă moarte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si