O tânără de 18 ani a trăit o adevărată dramă după ce a fost agresată și forțată de iubitul de 20 de ani să întrețină relații sexuale.

Jade a vrut să-l părăsească de îndată ce a început să fie violent. O forța să facă sex, iar câdn aceasta l-a refuzat a început să-i amenințe familia și chiar i-a spus că o va viola pe sora ei de doar 10 ani.

Citeste si: Michelle și Barack Obama ar fi divorțat în secret

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Costume de ceremonie- Întotdeauna perfect îmbrăcat, gata pentru orice ocazie!

„Aș vrea să spun că cele patru luni de relație nu au fost mereu așa. Dar aș minți dacă aș spune că este orice altceva decât un monstru. La doar o lună de relație, am încercat să-l părăsesc. Dar nimic nu mă pregătea pentru răspunsul lui. „Părăsește-mă și voi veni după tine și familia ta.

Mă simțeam ca o prizonieră, dar am rămas cu el ca să o protejez pe mama Tracey, sora El 10 ani și fratele Max, 12 ani. Ei erau totul pentru mine”, a povestit tânăra, potrivit The Sun.

Citeste si: O femeie din Buzău, despre care se bănuieşte că a contractat virusul West Nile, a murit la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti

Citeste si: Tânără agresată în centrul Bucureștiului și urcată cu forța într-o mașină. O martoră a sunat la 112, poliția ajungând după mai bine de o oră

Într-un final, în urma unei bătăi crunte, Jade a fost salvată de mama ei, care a dus-o imediat la poliție. Bărbatul a fost arestat și urmează să-și primească sentința.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si