Close sidebar
Close sidebar

La 4 ani de la moartea lui Serban Ionescu, prietenii actorului i-au facut o expozitie omagiala

Actorul Serban Ionescu a fost omagiat la 4 ani de la disparitie.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Serban Ionescu a murit pe 21 noiembrie 2012, la 62 de ani, dupa o lunga suferinta cauzata de o boala ce i-a afectat celulele nervoase ale creierului. La patru ani de la tristul eveniment, actorul a fost comemorat artistic de prietenii sai apropiati.

Acestia au organizat miercuri o expozitie la o galerie din Brasov, acolo unde au fost expuse trei portrete ale lui Serban Ionescu, pictate de artistul plastic Valeriu Mladin. Unul dintre tablouri a fost deja postat si pe internet si a cules deja aprecierile prietenilor lui Serban Ionescu.
Actrita Iuliana Ciugulea a fost cea mai entuziasmata: „ Doi artisti! Mladin manuieste culoarea. Serban cuvantul. Mladin lasa in urma lui panzele, Serban a lasat filmele si ce s-a inregistrat din piesele in care a jucat. Cine l-a cunoscut a ramas cu caldura cu care se apropia de oameni! Mladin este din acelasi aluat!”.

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI