Spectatorii au observat ca, la 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren in partida de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a, dintre AS Singureni, campioana judetului Giurgiu, si Rapid, cea a Bucurestiului. Meciul s-a jucat sambata seara, la Giurgiu, iar Rapidul s-a impus cu 7-0, asigurandu-si promovarea, chiar daca mai este de jucat si partida retur. 

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

La 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren. Marian Patuleanu a avut numarul 10

Primarul comunei Singureni, Marian Patuleanu, 47 de ani, a intrat si el pe teren in minutul 69 al meciului, cand scorul era de 6-0 pentru Rapid. Primarul a surprins pe toata lumea cu un tricou pe spatele caruia scria “Maryo Primaru”". Primarul a intrat pe postul de fundaş stanga, iar pe tricou a avut numarul 10. Patuleanu a avut doua ocazii de a marca, una chiar in ultimul minut, cand a executat o lovitura libera aparata de portarul Rapidului.

La 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren. Marian Patuleanu a amenintat-o pe Steaua

Chiar daca, la 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren, acesta nu s-a facut de ras, desi are o burta respectabila.

“Asta este, ne batem cu Steaua la anul. Va fi război. De când am început să dau cu piciorul în minge, îmi doream un asemenea meci de retragere. Cariera mea a fost legată de Singureni, pe care sincer, nu l-aş da nici pe Las Vegas”, a spus primarul la final.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si