Close sidebar
Close sidebar

La 6 ani de la moartea lui Adrian Paunescu, mostenitorii acestuia se bat in continuare pentru avere! In noiembrie se intalnesc din nou la tribunal

Dupa moartea lui Adrian Paunescu, in 5 noiembrie 2010, a aparut o fiica din flori a poetului, Andreea, pe atunci Barla, care, desi nu avea in acte trecut la numele tatalui pe cel al marelui poet, era cunoscuta de toti ca fiind copilul acestuia.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procesul pentru recunoasterea paternitatii nu a durat mult si, la scurt timp dupa decesul marelui poet, Andreea obtinea dreptul de a-si trece in buletin numele de Paunescu, ceea ce a si facut. Ea nu avea insa sa se opreasca aici cu pretentiile, pentru ca imediat dupa ce a capatat in acte numele de Paunescu, femeia a cerut si parte din averea celui care i-a fost tata. Aici insa lucrurile nu au fost la fel de simple, pentru ca ceilalti mostenitori ai poetului, cei doi copii si vaduva, nu au vrut  sa-i dea parte din averea, estimata la peste 4  milioane de euro.

Andreea a fost recunoscuta de instanta ca fiind fiica lui Adrian Paunescu

Cand s-a stins, poetul avea o casa in zona centrala a Capitalei, o proprietate in Barca, judetul Dolj, una in Bragadiru, una la Breaza, o casa la Rosia Montana, si o alta la Vatra Dornei. Pe langa toate acestea, poetul Adrian Paunescu detinea mai multe bijuterii, dar si bani in conturi.

Toata averea a fost estimata la circa  4 milioane de euro.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Desi, in luna ianuarie a acestui an, magistratul de la Tribunalul Ploiesti, acolo unde se judeca dosarul a stabilit cotele de succesiune pentru fiecare mostenitor al poetului, procesul nu s-a incheiat inca. Si asta pentru ca au fost mai multe termene in care s-au cerut acte pentru expertiza averii si pentru evaluarea drepturilor de autor.

Adrian Paunescu, alaturi de doi dintre copii: Andrei si Ana Maria

Ultimul termen a avut loc la mijlocul acestei luni, cand a fost data o noua amanare. Urmatorul termen a fost fixat acum pentru 9 noiembrie, adica la cateva zile dupa ce se implinesc sase ani de la disparitia poetului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI