În timp ce conducea un autobuz în Constanța. un șofer a lovit mortal o femeie. Potrivit primelor informații transmise de autorități, este vorba despre un șofer de 63 de ani. Acesta a fost testat cu aparatele din dotare, iar valorile ieșite au indicat suspiciunea că bărbatul s-ar fi aflat sub influența anumitor substanțe psihoactive la momentul accidentului.

A lovit mortal o femeie, cu autobuzul. În ce stare se afla șoferul

Accidentul tragic a avut loc în această dimineață, pe bulevardul Ferdinand, din municipiul Constanța.

Citește și: Ei sunt polițiștii care au murit în accidentul din Târgu Lăpuș! Rareș și Bogdan au pierit pe loc, în fiarele mașinii. Alexandra, colega tinerilor, a supraviețuit ca prin miracol

La 63 de ani a accident mortal o femeie, cu autobuzul, în Constanța

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

În timp ce conducea autobuzul, șoferul a lovit o femeie. Victima, în vârstă de 77 de ani, ar fi ajuns sub autobuz. La fața locului au ajuns imediat autoritățile care au extras victima. Din păcate, echipajul medical a constat decesul femeii.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest. Rezultatul a indicat valori negative. În urma testării cu aparataul drugtest, rezultatul a ridicat suspiciunea prezenței anumitor substanțe psihoactive în organsimul șoferului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Pentru a stabili cu exactitate dacă bărbatul a consumat substanțe interzise, acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut, cu exactitate, accidentul.

Citește și: Cine este teroristul care a atacat în plină stradă? A ucis o femeie și a rănit grav trei bărbați

La 63 de ani a accident mortal o femeie, cu autobuzul, în Constanța

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile

"La data de 4 august a.c., în jurul orei 7:35, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Ferdinand, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat de 63 de ani ar fi condus un autobuz și ar fi accidentat o femeie de 77 de ani.

În urma accidentului rutier, femeia a decedat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si