Close sidebar
Close sidebar

La 70 de ani, Arnold Schwarzenegger are un ten de invidiat - Un roman a aflat secretul lui

Multe femeie sunt indragostite de celebrul Arnold Schwarzenegger, iar barbatii inca se intreaba care ii este secretul de arata asa la 70 de ani! Un roman care l-a cunoscut personal pe marele actor vine acum cu raspunsuri.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-o forma de invidiat si cu stil de viata sanatos, actorul, sportivul si guvernatorul american Arnold Schwarzenegger face o femeie sa se indragosteasca instant.

Si.... nu doar femeile sunt uimite de cat de bine arata, ci si barbatii. Gabriel Toncean, presedintele Federatiei romane de Culturism si Fitness, este unul dintre romanii care au reusit sa-I cunoasca indeaproape pe marele actor.
 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De la Gabriel aflam cateva dintre secretele lui Arnold Schwarzenegger.

"Facand antremanet zi de zi  si apeland la tratamente cosmetic a ajuns sa se mentina foarte bine la 70 de ani".

"Arnold  a fost primul care  a folosit aceasta masca skin tech si a observant relaxarea fetei, tonusul si fermitatea acestei masci".

In numai 15 minunte, masca robotizata si serul se transforma in tratamentul care parca face minuni inca de la prima sedinta.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI