Batrana din imagini se numeste Catalina Draghia. In 2009, pe cand avea 74 de ani, a hotarat sa-i doneze unei nepoate apartamentul. A facut o singura greseala, a cedat locuinta fara sa puna  o clauza de ingrijire. A facut acest gest cu inima deschisa si dragoste pentru nepoata. Cand nu a mai putut sa se ingrijeasca singura, a cerut ajutorul nepoatei..

Raspunsul acesteia a venit imediat...

-De ce nu are grija?
-A zis ca nu vrea sa fie servitoarea mea.
-Atunci mi-a spus ea, ca eu nu am stiut ca i-a dat casa ei. Mi-a spus..uite i-am dat lui Geta casa.. Bine, si atunci de ce nu are grija de mata?  Mi-a zis ca ea nu e servitorea nimanui.

-Si am sunat-o si i-am zis..geta , vino daca tot ti a dat casa, vino sa ai grija de ea. Ce, eu sunt proasta sa am grija de ea..eu sunt servitoarea ei? Si cum am facut eu actul, nici Dumnezeu nu-l mai desface. Si cune esti tu? Vezi-ti de treaba ta.

Am mers impreuna cu ruda care a luat-o la ea pe batrana sa vorbim si noi cu nepoata... sa incercam sa lamurim situatia.

-Daca ea nu mai doreste acel act, de ce nu renuntati la donatie, daca spuneti ca n-ati vrut niciodata casa aia? Eu am bagat niste bani acolo si am ajutat o. Dansa avea pe atunci 6 milioane si eu am ajutat o sa-si puna centrala.. Si mi a dat banii inapoi.. dar una e cand va dau banii gramada... Dar v-a dat banii? Mi-a dat..

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

- V-am zis ca eu am incercat sa ajung la dinsa. Rep. Cand a ti incercat? Luna trecuta. Rep. Ati mers cu avocatul? Am mers cu avocatul ca a vrut comisia, presedinta.
- De aia ati vrut sa mergeti la ea? Da  

-In momentul cand v-a facut acel act de donatie, nu va gandeati ca aveti o obligatie morala sa aveti grija de aceasta batrana? Eu am avut, am avut grija..

In discutie intervine si ruda care a luat-o acasa pe biata femeie.

- Nu te a obligat nimeni. Ba da, tu..pentru ca ai lasat o singura in casa si parasita. Pe mine nu m- a lasat sufletul sa o las acolo. Eu am sunat.. Nu ai sunat o niciodata in anii astia. in 4 ani de cand sa pornit procesul n ai sunat o.

-In momentul cand a cazut la pat, eu am sunat o de "n", ori sa vina s-o ia in primire, Minti, minti.. Si a spus ca ea nu e sluga nimanui. Minti! Se pot lua convorbirile telefonice..

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ne intoarcem la batrana. Femeia spune ca nu va renunta la proces. Vrea sa obtina in justitie anularea donatiei.

Spusele ei sunt confirmate si de o vecina care trece sa aiba grija de ea..

Oricat de dureros ar fi, concluzia e una singura!

Avem o datorie de onoare pentru parintii si bunicii nostri, aceea de a-i ingrijii si respecta pana la sfarsitul zilelor. Din pacate multi dintre noi uita acest lucru si vaneaza doar avantaje materiale.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si