Este si cazul candidatulului UDMR din comuna Remetea, judetul Bihor, a reusit sa stranga toate voturile din localitate.

DIntre cei 82 de primari care au castigat alegerile votati de toti locuitorii care s-au prezentat la vot din comunele sau oraselor in care au candidat, 54 sunt din partea UDMR, reprezentand aproape doua treimi din total, 16 din partea PSD, 11 din partea PNL, iar unul a candidat independent, fiind Insa tot de etnie maghiara, informeaza news.ro.

Recordul la voturi Il detine candidatul UDMR la primaria comunei Retea, judetul Bihor, Laczko Albert Elemer, care si-a adjudecat toate cele 3137 de voturi ale consatenilor sai.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu peste 2.000 de voturi au mai castigat Si Fulop Laszlo Zsolt, in oraSul Sovata si Kolcsar Gyula, in satul Gornesti, judetul Mures,ambii candidati UDMR.

Exista si candidati care au castigat functia de primar cu un numar mic de voturi. Liberalul Radu Herciu, din comuna Batrana, judetul Hunedoara, a castigat alegerile cu 66 de voturi. Radu Herciu este, de altfel, si primarul ales cu cele mai putine voturi din Romania.

La recensamantul din 2011, comuna Batrana avea 127 de locuitori, dintre care 111 alegatori, potrivit BEC.

Tot cu mai putin de 100 de voturi a fost ales si social-democratul Ioan Buda, primar al comunei Brebu Nou, judetul Caras Severin, care a strans toate cele 98 de voturi ale alegatorilor din comunitatea sa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si