El spune ca cei de la ISU au vazut, la momentul verificarilor, buretele de pe perete, tavanul fals si usa de acces, dar au spus ca este in ordine.

„In anul 2014, am fost contactat telefonic de administratorul fabricii Pionierul, fiind instiintat de un control ISU pe intreaga platforma Pionierul, vizand toate societatile comerciale care

aveau inchiriate spatii acolo. Desi nu am participat la control, stiu ca in urma lui s-au dispus repararea unor deficiente pe linie PSI (n.r.- Prevenirea si Stingerea Incendiilor), constand in mutarea unui frigider alaturat unui panou electric, acoperirea unei gauri din perete pe unde trecea un cablu electric si achizitionarea a doua extinctoare in plus fata de cele detinute.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Toate deficientele au fost corectate imediat, altele nefiind semnalate. Inspectorii ISU care au controlat firma au inspectat spatiul tot, au intrat pe aceeasi usa, au vazut peretii, au observat prezenta buretelui, prezenta tavanului fals din lemn, ocazie cu care au observat prezenta materialului folosit pentru izolatie acustica, precum si intrarea in club.

Ne-au asigurat ca totul este in ordine. Ulterior inspectiei, stiu tot de la colegii mei administratori ca acestia au dispus la intocmirea unor acte pe linie PSI de care tot ei s-au ocupat. stiu acest lucru pentru ca, ocazional, m-am interesat daca totul este in regula si am primit confirmarea ca pe linie PSI, societatea functioneaza legal ”, a spus patronul clubului Colectiv.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si