4 decembrie 2015 a fost data care a schimbat soarta micutei! Avea 7 zile de viata, cand un accident cumplit i-a rapit mama, pentru totdeauna.

"O crestem in familie" spuneau, la inmormantarea Dianei, atat tatal, cat si bunica materna. La scurt timp, insa, avea sa inceapa lupta pentru castigarea custodiei. Iar razboiul pare sa aiba si un pret- cele cateva sute de mii de euro, pe care cea mica ar putea sa-i primeasca de la compania de asigurari, dupa moartea mamei.

Bardi Elisabeta bunica: „ eu am crescut-o, eu m-am chinuit noptile cu ea. el nu vine nici sa o vada, nici sa o viziteze, nici sa-i cumpere ceva. Nu o saluta, nu nimic”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bunica fetei de 11 luni o creste inca din prima zi, ca pe propria fiica. Nu intelege de ce, in prima instanta, a castigat copila, ca acum judecatorii sa i-o incredinteze tatalui.

El a zis in sat ca nu recunoaste copilul, ca nu e al lui.

Prima data i-a spus sa faca avort, eu nu am lasat-o”, mai spune femeia.

Femeia sustine ca imediat dupa inmormantare, tatal a plecat, fara sa se uite-n urma lui. Apoi, dupa ce ar fi aflat ca micuta va mosteni o avere, brusc, barbatul s-ar fi interesat de fiica renegata: „el a mers pentru bani!”.

De cealalta parte, Stefan Kovacs se apara.

De cate ori a incercat sa-si vada fiica, bunicii copilei l-ar fi oprit.

„Pe mine ma intereseaza foarte mult sa primeasca fata ce are dupa maica-sa si sa nu puna mana nimenu pe banii aceia, numai ea. Ei au facut botez fara mine, nici nu m-au intrebat”, spune tatal copilei.

Pentru ca in fata legii, el a avut intaietate, barbatul a pregatit casa in care micuta urmeaza sa se mute: „Daca ei vor sa vada fetita, poate sa vina oricand. Eu nu am zis niciodata ca nu-i las”

Nemultumiti de decizia instantei, bunicii vor cu orice pret sa obtina custodia fetitei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si