Bogdan Marghiol fusese diagnosticat cu cancer la testicule și, după ce l-au operat în România, a fost anunțat că boala i s-a răspândit în tot corpul. După acțiunea de strângere de fonduri, Bogdan a reușit să plece în Turcia unde, cu ajutorul operațiilor și a tratamentului, învinsese boala și începuse să facă primii pași spre un nou viitor. Din păcate însă, băiatul s-a stins din cauza unei infecții la plămâni.

Citeste si: Mesajul sfâșietor al iubitei lui Bogdan. Cu câteva zile înainte ca acesta să moară, fata i-a transmis un mesaj dureros „Nimic din toate astea nu s-a întâmplat”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Elis, iubita lui Bogdan care i-a fost alături în cea mai grea perioadă a vieții lui, i-a transmis un ultim mesaj:
„Sper ca acolo sus ,sa fii linistit, sa nu ai dureri sa nu suferi. Drum bun ,ingerul meu!😭😭🙏Dumnezeu sa te ierte! Ai fost si vei ramane totul pentru mine!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si